Jump to content

Overwatch - Következő héten indul a Retribution PVE küldetés

2018. 04. 05. 15:47

Az Uprising után újabb sztoriküldetéses event érkezik az Overwatch-ba. Tavaly Tracer első éles bevetését élhettük újra egy átszerkesztett pályán, ami szuper jó volt, de a Retribuiton még erre is ráígér.

A következő héten, a szokásos patch időben érkezik az Overwatch legújabb eseménye, a Retribution. A Retribution a tavalyi omnic aprítós Uprising nyomán egy újabb izgalmas PVE mókával kínálja meg a kalandra és küldetésre éhes játékosokat. Az idén egy a sztori szempontjából évekkel ezelőtti küldetést élhetünk újra, egyikét a Blackwatch küldetéseknek. A Retribution képregényt forgatók már jól tudják, hogy ez mit jelent: a Talon erőivel kell majd felvennünk a harcot.

Az esemény természetesen hozza a szokásos, új spray, voice, emote, na és persze skin csomagot. Összesen 60 új kozmetikai cuccot szedhetnek ki a játékosok az event alatt beleértve a Blackwatch egyenruhákat, de még csak nem is ez az igazán izgalmas, hanem hogy egy új pályát is kapunk.

Az új küldetés egy új helyszínre, Velencébe visz minket. Az új pálya neve Rialto lesz és Genji, Moira, McCree és Reaper vesz majd részt a küldetésen. Az új pálya nevét azért is érdemes megjegyezni, mert ha minden jól megy, akkor az esemény után kapunk belőle egy maradandó Payload noszogatós változatot is. A pálya PVP variációja csak később kerül be, de már április 10-től tesztelhető lesz a PTR szervereken. Itt pedig következzék az event trailer:

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)