Jump to content

PUBG – Jelzőpisztolyokért megy a harc az új módban

2018. 03. 31. 12:47

A PlayerUnknown's Battlegrounds más játékokhoz hasonlatosan egy újabb szezonális játékmóddal igyekszik fentartani az érdeklődést így a húsvét napjai alatt, de tojáskeresés helyett itt jelzőpisztolyra vadászhatunk.

Április másodikáig lesz elérhető a PlayerUnknown's Battlegrounds új játékmódja, amiben a játékosoknak egy flare gun, azaz egy jelzőpisztoly megszerzésére van lehetőségük. Hogy minek nekünk egy ilyen csoda? A fegyver értékét az adja, hogy a segítségével egy utánpótlás csomagot kérhetünk le. A csomagban erős fegyverek, páncélok és a szokásos kiegészítők lesznek megtalálhatók, amivel nagyban javíthatjuk a saját és társaink túlélési esélyeit, már ha megéljük, hogy felvegyük a csomagunk, ugyanis a ledobot csomagokat a többi játékos is kiszúrhatja, de hát ügye valamit valamiért.

A jelzőpisztolyok kizárólag TTP módban, squaddal és csak a Miramaron pálya egyszintes házaiban bukkannak fel. Nem éppen egy nagy valami ez az új játékmód, de erre a néhány napra azért egy kicsit feldobhatja a lassan unalmassá váló játékot. Adjunk neki egy esélyt!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)