Jump to content

Mark of the Ninja: Remastered érkezik PC-re és konzolokra

2018. 03. 29. 13:11

A Klei Entertainment Mark of the Ninja játékának Remastered kiadását eddig Nintendo Switch-re vártuk, de most PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is bejelentették.

A Mark of the Ninja: Remastered egyike volt annak a 14 indie játéknak, amit néhány nappal jelentett be a Nintendo. A rajongók már annak a hírnek is nagyon örülhettek, hogy Switch-re megkapják kedvenc játékuk megszépült változatát, de úgy tűnt, hogy a többi platform kimarad a buliból, legalábbis egészen mostanáig.

Ahogy azt fentebb is írtuk, a játék remastered kiadása PC-re, XO-ra és PS4-re is debütál. Ez különösen azért izgalmas hír, hiszen a játék történetében először lesz elérhető a Sony konzolján.

Mint az eredeti Mark of the Ninja, a remastered verzió is három kihívást fog tartalmazni szintenként. Ezen felül lesznek opcionálisan teljesíthető célok, rejtett gyűjthető tárgyak, feloldható képességek és még egy csomó minden egyéb. A játékosoknak most is lesz lehetősége úgy végigjátszani a játékot, hogy közben egyetlen egy ellenféllel se végeznek.

A Mark of the Ninja: Remastered tartalmazni fogja a Ninja Special Edition kiegészítő tartalmát, ami egy plusz sztori szintet, tárgyakat és egy új karaktert takar, no meg az elmaradhatatlan fejlesztői kommentárt.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)