Jump to content

Lego: The Incredibles hivatalosan is bejelentve

2018. 03. 28. 16:58

A Warner Bros. végre hivatalossá tette, ami eddig csak pletyka volt: idén júniusban érkezik hozzánk a TT Games csapata által fejlesztett Lego: The Incredibles.

Még ennek a hónapnak az elején történt, hogy idő előtt kiszivárgott egy Lego szett doboza, ami a Lego: The Incredibles érkezéséről árulkodott. Ebből már tudni lehetett, hogy mi a dörgés, de azért biztos, ami biztos, a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette a játék érkezését PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és igen, Switch-re is.

Lego: The Incredibles videojátékot ugyanaz a TT Games fejleszti, akiknek az összes korábbi Lego játékot is köszönhettük. A játék mindkét Incredibles film eseményeit kombinálja majd egyetlen egy történeté, miközben az egész Parr családot lehetősége lesz irányítani a játékosoknak. Játékmenet tekintetében ugyanazt a két játékosra szabott co-op megoldás várható, mint amit a korábbi Lego játékoknál megszokhattunk. Lesznek itt megoldásra váró rejtélyek, rejtvények, egy kis harc a bűn ellen, de feltűnik majd néhány ismerős szupergonosz is, akiket majd Mr. Incredible, Elastigirl, Violet és Dash szupererejét kombinálva győzhetünk le.

A tervek szerint június 15-re várható a játék az Incredibles 2 film érkezésével együtt.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)