Jump to content

Régiózárban gondolkodnak a PUBG fejlesztői

2018. 03. 27. 18:43

PlayerUnknown's Battlegrounds tavaly decemberben hagyta el a bétát, s azóta is csak sikert sikerre halmoz, de több ezer eltiltott játékos ellenére se igazán sikerült mit kezdenie a csalókkal, így ismét előkerült a régiók szétválasztásának ötlete.

Egy új poszt tűnt fel a PUBG Steam Community oldalán, aminek tanulsága szerint a fejlesztők változtatnának a szerverek működésen. Az ötlet az, hogy a játékosok csak akkor kapcsolódhassanak és játszhassanak egyes szervereken, ha a szerveren engedélyezett térségben tartózkodnak. Egyszerűen szólva mégis csak behoznák azt a régiózárat, amiről még januárban azt mondták, hogy túlságosan megosztaná a közösséget.

Az indoklás szerint általában véve jobb játékélményt és nyelvi korlátok miatt adódó problémák csökkenését várják a változtatástól a fejlesztők. A régiózárnak további előnye lehet, hogy a játékot farmoló csalókat is gyengítheti, nem is beszélve arról, hogy így javulhat majd a szerverek hozzáférhetősége is.

Jelenleg a csapat egy korlátozott tesztet tervez, de ha ott jól teljesítenek a változtatások, akkor biztosra vehetjük, hogy hamarosan az élő szervereken is be fogják vezetni. Igazából a fórumok hozzászólásait elnézve, sok felhasználó szerint ezt már rég meg kellett volna ezt tenni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)