Jump to content

CD Projekt RED egy másik AAA címmel is készül 2021-re

2018. 03. 24. 17:36

Nem rejtély, hogy a Witcher sorozatról híres CD Projekt RED már egy ideje ezerrel pörög a Cyberpunk 2077 fejlesztésén, amivel ha igaz akkor hamarosan el is készülnek, de nem ez az egyetlen projekt, amin dolgoznak.

Érdekes részleteket tartalmazó jelentést (PDF) osztott meg a lengyel CD Projekt RED csapata, amiben ugyan többször is megemlítik a Cyberpunk 2077 játékot, de semmi olyat nem mondanak róla, amit már ne tudhattunk volna korábbról. Hogy akkor mégis mi lenne itt olyan izgalmas? Az, hogy a következő néhány év távlatába tekintve egy másik AAA projekt is körvonalazódik belőle.

A Cyberpunk 2077 mellett egy meg nem nevezett játék először a cég 2015-ös pénzügyi beszámolóiban tűnt fel, s bár sokan spekuláltak, hogy talán a Witcher 4-ről lehet szó, azóta a CD Projekt Red tisztázta, hogy nem szándékoznak újabb részt kanyarintani a sorozathoz, habár annak a lehetőségét nem zárták ki, hogy magának a játéknak az Univerzumával még dolgozzanak a későbbiekben.

Jelenleg úgy áll, hogy a Cyberpunk valamikor 2021-ig meg fog jelenni. Még ez be nem következik, addig a csapat biztosan erre a projektre szeretné, hogy koncentráljon az emberek figyelme, így valószínűtlen, hogy többet is megtudhatnánk a közeljövőben erről a rejtélyes másik projektről, de reménykedni azt azért mindig lehet.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)