Jump to content

Eddig félmillió Warhammer: Vermintide 2 talált gazdára

2018. 03. 13. 17:07

A co-op patkánypofozó szimulátor második része, a Warhammer: Vermintide 2 beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Kevesebb, mint egy hét alatt több, min 500 000 példányt adtak el a játékból.

Nem csak az eladott példányszámok tekintetében teljesít jól a Warhammer: Vermintide 2, de a játékot fejlesztő Fatshark szerint a népszerűség tekintetében is igen eredményes. Eddig összesen 204 millió percet töltöttek el azzal az emberek, hogy Twich-en nézzék, ahogy mások játszanak ezzel a játékkal. Nem is rossz, igaz?

Nem véletlen a siker. a Warhammer: Vermintide első részéhez képest is sikerült a fejlesztőknek rátenni még néhány lapáttal. A co-op játékra kihelyezett Warhammer: Vermintide 2 minden, amit a rajongók vártak a folytatástól.

Ha már belevetettük magunkat a Skaven aprítás mélységeibe, akkor győződjünk meg róla, hogy a legújabb Nvidia drivereket használjuk, ugyanis ezzel elérhető némi teljesítménybéli növekedés.

A Warhammer: Vermintide 2 március 8-án jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játék alap kiadása 28 euróért vásárolható meg a Steam áruházon keresztül.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)