Jump to content

Nintendo Switch-re érkezik a Crash Bandicoot remastered trilógia

2018. 03. 09. 14:18

Még a tavalyi év közepén történt, hogy az Activision kiadta a Crash Bandicoot sorozat remakejét PS4-re, de már ekkor megindultak a pletykák, hogy később még újabb platformok is következhetnek. Nos, a spekulációk újfent bejöttek.

A legutóbbi Nintendo Direct adás alatt a Nintendo bejelentette, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy hamarosan megjelenik a Nintendo Switch konzoljukra. Ez a kiadás magában foglalja a sorozat mindhárom részét, beleértve az eredetileg PlayStation-re megjelent első részt, amiről még két évtizede, a Crash Bandicoot debütálásakor elképzelhetetlen volt, hogy egyszer majd a nagy rivális, a Mario platformján landol. Remélhetőleg a Switch verzió megkapja a nehezítő DLC-t is, amit csak később adtak hozzá az N. Sane Trilogy kiadáshoz.

Nincs se Switch, se PlayStation konzolunk, pedig érdekelne minket a játék? Semmi gond! A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Switch-es megjelenésének napján PC-re és Xbox One-ra is megjelenik. Ez a nap pedig július 10. lesz, már persze, ha minden a tervek szerint alakul.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Naughty Dog)