Jump to content

Overwatch - Csak be kell lépni a játékba ezért a dögös Widowmaker Kerrigan skinért

2018. 03. 07. 14:06

A Blizzard világraszóló (vagy legalábbis battle.net-re) bulival ünnepeli a StarCraft megjelenésének 20. évfordulóját, aminek részeként az Overwatch játékosok is megkapják a magukét.

Egészen pontosan egy ingyen skinről van szó az Overwatchban. Ez a különleges Widowmaker skin a StarCraftos Kerrigannek öltözteti be kedvenc mesterlövész hölgyeményünk. Ahhoz, hogy megszerezzük magunknak ezt a párját ritkító csodát (vörös widow? whaat??) nem kell más tennünk, mint bejelentkeznünk az Overwatch-ba április 3-ig.

Egyébként a Blizzard jó korán megkezdte a StarCraft születésnapjának megünneplését, hiszen az igazából csak március 31-én lesz esedékes. Na nem mintha panaszkodnánk, hiszen így egész hónapban különféle ajándékokra számíthatnak majd a Blizzard játékait nyúzó játékosok. Ergo tessék szépen helyet csinálni az Overwatch mellett a Diablo 3, a World of Warcraft, a Heroes of the Storm, a Hearthstone, na és persze a Starcraft játékoknak. Már csak valami jó kis zerges PVE játékmód kéne még Overwatch-ba az évforduló apropóján és tényleg nagyon elégedettek lennénk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)