Jump to content

Elindult a Warhammer: Vermintide 2 pre-order bétája

2018. 03. 01. 10:25

Folytatással tér vissza hozzánk a Vermintide sorozat. A Warhammer: Vermintide, ha lehet még sötétebb és véresebb, mint elődje, annak minden olyan tulajdonságával, amit oly nagyon kedveltek a játékosok.

Hosszasan ecsetelhetnénk, hogy mennyivel szuperebb lesz a Vermintide 2, mint az első rész volt, de ezt már korábban megtettük. Most azért vagyunk itt, hogy elhintsük a káosz magvait, és meginvitáljunk mindenkit ebbe a veszedelmekkel teli sötét fantasy játékba.

A Vermintude 2 ugyanis már játszható is, noha a hivatalos megjelenésig még van egy hét. A kiskaput az előrendelők számára exkluzív preo-order béta jelenti, így most különösen kecsegtetővé téve a játék előrendelését. Az elővásárlással ráadásul 10% kedvezményt és a Vermintide 1 Death on the Reik DLC-jét is megkapjuk.

A játék a Steam áruházán keresztül, az előrendelői kedvezménnyel 25,19€, míg a digitális gyüjtői kiadás 37,79€. Ha ennél is elszántabbak vagyunk, akkor pedig felkereshetjük a játék hivatalos oldalát a gyüjtői változat dobozos kiadásáért, mely az alábbi képen finomságokat tartalmazza:

Arra az esetre, ha a fenti csábító ajánlat és a szép szavak nem lennének elég meggyőzőek számunkra, a játékot fejlesztő Fatsark kiadott egy új trailert is:

A Warhammer Vermintide 2 hivatalosan március 8-án jelenik meg PC-re. A PS4 és az Xbox One kiadás is úton van, de hozzájuk még nem tudunk megjelenési dátumot társítani.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)