Jump to content

A CD Projekt RED szerint a Cyberpunk 2077 egy a Witcher 3-nál is ambiciózusabb projekt

2018. 02. 28. 15:40

Korszakalkotó mű lesz a Cyberpunk 2077, ha hihetünk a játékot fejlesztő CD Projekt RED-nek, márpedig ott az egész Witcher sorozat bizonyítani, hogy lehet adni a szavukra.

Adam Kicinski a CD Projekt RED vezérigazgatója a Pareto Securities Gaming Szemináriumán beszélt arról, hogy a Cyberpunk 2077 az ő új Witcher 3-juk, csak még annál is sokkal ambiciózusabb.

Ezzel a kijelentéssel pedig nem pusztán a játék méreteire utal Kicinski. A Cyberpunk 2077-el a következő évek egyik új franchise sikerét szeretnék megalapozni, egy kasszasikert, egy „igazi RPG”-t.

A Cyberpunk 2077-el a fejlesztők egy teljesen új, futurisztikus univerzumban dolgoznak, amiről úgy vélik, hogy nagyon vonzó tud majd lenni és nem csak az RPG kedvelő játékosoknak, habár egy igazi RPG-t szeretnének, olyat mint a Witcher, mint a Witcher 3 volt. Egy az érett közönséget célzó, részletesen kidolgozott, nyílt világban játszódó történetet mesélnének el a játékkal.

Nem olyan régen egyéb hírek is befutottak a Cyberpunk 2077 kapcsán. Azt pletykálják, hogy az idei E3-on már számíthatunk a játék felbukkanására, de még akár egy új trailerre is.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)