Jump to content

Egy rejtéllyel vár minket a Funcom visszaszámlálós oldala

2018. 02. 27. 16:48

Hamarosan mindenre fény derül, vagy ha nem is mindenre, de legalább a Funcom következő játékának kilétére. A nagy bejelentésig pedig együtt számolhatjuk vissza a perceket egy direkt erre a célra létrehozott oldalon.

A Conan Exiles, az Age of Conan, a The Secret World, és a Anarchy Online csupán néhány azon remek játékok közül, amelyek a Funcom tollából erednek, de itt nincs vége a történetnek, hovatovább egy új szál pont itt kezdődik. Itt kezdődik a csapat következő játékának a története, amit alig több, mint 20 óra múlva jelentenek majd be a nagyközönségnek, ha hihetünk ennek az oldalnak. Márpedig mi hiszünk neki, hiszen pont abból a célból jött létre, hogy felkészítsen minket a nagy bejelentésre, valamint hogy addig is sejtelmesen árulkodjon nekünk a játék karaktereiről és atmoszférájáról.

Egyelőre csak találgatni tudnánk, hogy egy teljesen új játékról, vagy esetleg egy korábbi cím folytatásáról van szó, viszont a bár és a karakterek alapján valami hangulatos kis alkotásra számítanánk. Egy biztos, holnap, azaz február 28-án délután tájt már okosabbak leszünk, csak ne felejtsünk el felnézni a fentebb linkelt oldalra.

(Forrás: countdown2zero.com Kép forrása: countdown2zero.com)