Jump to content

A Nintendo mostantól lehetővé teszi a felhasználóknak a játékoldalakon történő értékelést

2018. 02. 24. 08:40

Véleményed van a legújabb Mario játékról vagy szeretnéd őszintén elmondani, hogy mit gondolsz a Splatoon-ról? Akkor mostantól ne fogd vissza magad, mert ezt mind megteheted a Nintendo Switch játékok hivatalos oldalán.

Nem kell többé holmi viszonteladó webhelyére korlátozódnunk vagy valami közösségi médiumra hagyatkoznunk, ha megszeretnénk osztani a gondolatainkat egy-egy Switch játékról. A Nintendo frissítette a webhelyét, ami mostantól lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül a játékok weboldala alatt hagyják ott a véleményük. Ehhez mást se kell tennünk, mint bejelentkeznünk egy Nintendo fiókba és már oszthatjuk is az észt, hogy szerény véleményünk szerint megéri-e vagy sem az adott alkotás a játékosok idejét.

Ez az újdonság nagyon hasonlatos lehet a Steam felhasználók számára, de annál igazából egy kicsit még több is. Nem csak simán értékelhetünk és kommentelhetünk, hanem még meg is tagelhetjük az irományunkat néhány találó címkével, hogy aztán mások könnyedén rátaláljanak.

Az értékelések még nem állnak rendelkezésre mindenhol, de már egy sor játéknál felfedezhetjük őket, mint például a Super Mario Odyssey, a Legend of Zelda: Breath of the Wild, a Bayonetta 2 és a Xenoblade Chronicles 2. Jó olvasgatást!

(Forrás: polygon.com Kép forrása: polygon.com)