Jump to content

Versennyel ünnepeli a Blizzard a WarCraft 3 visszatérését

2018. 02. 23. 08:44

Több mint 15 esztendő után egy új frissítéssel és egy kétnapos bajnoksággal tér vissza minden idők legjobb Blizzard stratégiája, a Warcraft 3. Nézzétek velünk a műsort élőben, a Twitchen.

Ahogy azt a hithű Blizzard rajongók már régen megjövendölték, a StarCraft felélesztése után egy újabb klasszikus feltámasztásán dolgozott a csapat, ez pedig nem más, mint a WarCraft 3. Hiába, hogy az alap Regin of Chaos megjelenésének már  bőven 15 éve, a Blizzard legendás RTS-ének a mai napig rengeteg rajongója van, akik minden bizonnyal boldogan ülnek majd fel erre a nem mindennapi nosztalgia körre.

A felújított Warcraft 3 a hamarosan befutó frissítés (1.29) után támogatni fogja a 16:9-es képarányt, ami egyben azt is jelenti, hogy a meglévő régi UI elemeket újabbak egészítik majd ki. Egy csomó hőst érintő balasz változtatások, térképszerkesztő és a régi hibák kijavítása is része az új foltnak, de a legérdekesebb újdonság a 24 fős lobby létrehozásának lehetősége.

A megszépült és megújult WarCraft 3 mellé a Blizzard egy kétnapos eseményt is bejelentett, amire február 27 és 28 között kerül majd sor. Az eseményt a Back2Warcraft Twitch csatornáján követhetjük majd élő egyenes adásban.

Az 1.29-es frissítés már tesztelhető is a WarCraft 3 PTR szerverén. Az ehhez szükséges fájlokat itt találhatjuk, de szükségünk lesz egy eredeti Regin of Chaos és Frozen Throne termékkulcsra, hogy kipróbálhassuk.

(Forrás: Blizzard Kép forrása: Blizzard)