Jump to content

Önálló kiadásban is kijön PS4-re és XO-ra a South Park: The Stick of Truth

2018. 01. 29. 09:04

Egy igazán kreatív, majdnem Valentin-napi ajándékkal kedveskedhetnek a South Park kedvelő kedvesüknek a szerelmesek a február 13-án a Sony és a Microsoft konzoljaira érkező standalone South Park: The Stick of Truth videojátékkal.

Egy doboz csokit meg egy pár szál zöldséget bárki össze tud vadászni a kedvesének, de ez manapság már inkább csak a kreativitás hiányáról árulkodik. Az igazán jó meglepetések azok, amiken látszik, hogy törődünk a másikkal és ismerjük annyira, hogy tudjuk minek örülne igazán. Ha például szívünk választottjának szívében rögtön utánunk a konzolja jön, közben meg oda meg vissza van a South Park sorozatért, akkor mérget vehetünk rá, hogy repesni fog az örömtől, ha Valentin-napra megdobjuk egy South Park: The Stick of Truth videojátékkal.

Talán pont erre gondoltak a kiadónál, amikor kitalálták, hogy jó ötlet lesz az önálló South Park: The Stick of Truth PlayStation 4 és Xbox One kiadásának megjelenését Valentin-nap elé időzíteni, talán eszükbe se jutott ilyen. Az eredetileg PC-re már 2014-ben megjelent játék konzolos változata eddig csak csomagban, a második résszel együtt, azt előrendelve volt kapható. Márpedig egy leendő kalandort nem köthetnek ilyen szabályok gúzsba a szerelem napján, így február 13-tól már külön is megvásárolható lesz a játék.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)