Jump to content

Az Atari a segítségünkkel adná ki a RollerCoaster Tycoon Switch verzióját

2018. 01. 27. 10:48

Mennyire nagyon szeretnénk, hogy a RollerCoaster Tycoon kijöjjön Nintendo Switch-re? Ha elégé, hogy áldozzunk is rá, akkor még akár pénzt is kereshetünk a Switch verzió megjelenésével.

 Az Atari Game Partners divíziója felel azért, hogy a klasszikus franchise címekből pénzt csináljon. Pontosan erre találták ki, hogy közösségi finanszírozási kampányt indítanak a RollerCoaster Tycoon Switch portjának kiadásáért. Tulajdonképpen egy befektetési lehetőségről van szó, ami arról szól, hogy ha nem sajnálunk legalább 250 dollárt rááldozni az ügyre, akkor árnyasan 50% részesedést kapunk a Switch kiadás értékesítéséből, míg a befektetésünk 120%-át el nem éjük, majd utána arányosan 25% nyereségrészesedést a megjelenést követő 18 hónapban. Ez ideális esetben még azt is eredményezheti, hogy nem csak simán megtérül a támogatásunk, de még pénzt is keresünk vele.

Ha minden a terv szerint alakul, akkor a játék Switch kiadása valamikor 2018-ban futna be. Ehhez az Atari egy 2 milliós támogatást szeretne összeszedni. A kérdés csak az, hogy fogyna-e a játék? A Kotaku rámutatott, hogy a Switch portot a Nvizzio Creation készítené, az a vállalat, amely a RollerCoaster Tycoon World-ért is felel, de ügyebár ez se garancia semmire.

(Forrás: kotaku.com Kép forrása: kotaku.com)