Jump to content

Kissé katasztrofálisan alakul a Sea of Thieves béta

2018. 01. 25. 18:03

Már több mit 24 órája él a Sea of Thieves béta, legalábbis elméletben. A valóságban hibaüzenetek és karbantartási szünetek folytatgató hullámai között hánykolódnak a még kitartani igyekvő tesztelők.

Tegnap a Sea of Thieves béta eredetileg tervezett indulásánál feltűnő játékosoknak még úgy érezhették, hogy „túl korán jöttek”. Sajna órákkal később sem javult a helyzet, mert még mindig csak hibaüzenetek fogadták a játékosokat, de azok legalább mind menő kalózositott változatban.

A játékot fejlesztő Rare nem volt a kommunikációs helyzet magaslatán, ráadásul a tweetjeik se az sugalmaztak, hogy itt néhány órán belül megoldódnának a gondok. Nem is oldódtak, több mint 24 órával később, még mindig nem akar kötélnek állni a rendszer.

Kérdés, hol van ilyenkor a Microsoft? Egy PC és Xbox One exkluzív kalózkodásról van itt szó, de úgy néz ki, hogy a kiadó nem tervez belefolyni a dologba. Illetve itt van Major Nelson aki épp úgy csinál, mint aki jót játszik. Talán neki össze is jött a dolog, de a játékosok többségének visszajelzése nem erről árulkodik.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)