Jump to content

Overwatch League – Az első szezon végleges csapatösszeállításai

2018. 01. 10. 22:33

Nyakunkon az Overwatch League indulása, aminél elképzelni se lehet jobb indokot, hogy még egyszer áttekintésük a résztvevő csapatok és játékosok teljes névsorát.

 

Mielőtt nekiesnénk a csapatoknak, érdemes néhány dolgot tisztázni az Overwatch League csapataira vonatkozó szabályok terén. Először is elméletben 6 és 12 fő között mozoghat egy csapat mérete, így ne lepődjünk meg, ha néhány csapat neve alatt jóval több, mint 6 emberrel találkozunk. Egy másik fontos tudnivaló, hogy a csapatok összeállítására nézve a Blizzard nem szabott meg semmiféle régió korlátozást, így a londoni csapat például teljes egészében koreai játékosokból áll . Ezek mellett még érdemes megjegyezni, hogy bár 18 év alattiak már megköthették a Blizzard-dal a részvételről szóló szerződést, de a játékban csak az után vehetnek részt, ha már betöltötték a 18. életévüket.

Az első Overwatch League összesen 12 csapatot vonultat fel két divízióra bontva melyek a következők:

    Atlantic Division

    Pacific Division

A csapatok nevére kattintva juthatunk el rövid történetükhöz és a csapatokba bekerült játékosok nevéhez, valamint az általuk mainelt szerepekhez.

Az első OWL összecsapásokra 2018. január 11-én kerül majd sor a San Francisco Shock és a Los Angeles Valiant, valamint a Shanghai Dragons és a Los Angeles Gladiators csapatok részvételével.

A továbbiakban így néz majd ki az Overwatch League első hete:

Még tegnap megérkeztek a játékon belül az OWL és csapatikonok hőskinézetek is (összesen 312db új skin), amelyek megszerzéséről ebben a cikkünkben olvashattok bővebben.

(Forrás: overwatchleague.com Kép forrása: overwatchleague.com)