Jump to content

Eddig összesen 67,5 millió PS4 konzolt értékesített a Sony

2017. 10. 31. 13:22

Büszke lehet a Sony a videojáték divíziójának teljesítményére. A vállalat pénzügyi beszámolója szerint 35 százalékkal jobban teljesítettek a játékeladásokkal, mint tavalyi év azonos időszakában.

A Sony így október végére megosztotta a 2017-es pénzügyi év második negyedére vonatkozó pénzügyi beszámolóját. Az adatok egészen pontosan a július 1. és a szeptember 30. közötti állapotot mutatják, méghozzá úgy, hogy a PS4 konzolok eladási mutatói egészen jó színben tűnnek fel.

Csak ebben a pénzügyi időszakban 4,2 millió PlayStation 4 játékkonzolt sikerült értékesíteni a Sony Interactive Entertainmentnek, ami jelentős emelkedés az előző negyedév 3,3 milliós eredményéhez képest. A legújabb számokkal együtt, immár összesen 67,5 millió PS4 konzol talált eddig gazdára a világban. A konzol erős értékesítési adatai jól tükröződnek a cég videojáték eladásain is, amik 35,4%-os növekedést mutatnak a tavalyi év azonos időszakához képest.

Persze nem csak a Sony videojáték szekciói teljesítettek kiválóan az elmúlt időszakban. A cég teljes pénzügyi jelentését átnézhetjük ezen a linken.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)