Jump to content

Shin Megami Tensei V - Nintendo Switch megjelenés bejelentve

2017. 10. 28. 14:18

A Nintendo és az Atlus végre leleplezte, hogy mi jót kotyvasztanak a rajóngoknak, mióta januárban bejelentették az együttműködésüket. A Shin Megami Tensei V lesz a franchise első Switch megjelenése.

A Shin Megami Tensei (SMT) franchise ötödik fő játéka hamarosan megjelenik a Nintendo Switch konzoljaira, írja a GameSpot. A konzol exkluzív SMT a Nintendo és az Atlus közös munkájának eredményeként az első Switch-re érkező játék lesz a franchise történetében. Az Atlus neve már ismerős lehet számunkra, bár inkább az SMT spinoffjaként készült Persona fejlesztése miatt. Japánban kicsit más a helyzet, ott nagyon is akad rajongótábóra az SMT sorozat címeinek. Az SMT nagyjából úgy érdemes elképzelni, mint egy sokkal őrültebb, sötétebb RPG-t, mint amit valaha láttunk, megfűszerezve a Persona szörnyeivel. Hogy ez mennyire így van, azt a következő trailer tökéletesen reprezentálja:

Az Atlus korábbi SMT játékai Nintendo 3DS címek voltak, beleértve a Shin Megami Tensei IV-et és folytatását az Apocalypse-t. A Nintendoval való közös munka tehát nem újdonság, de hogy a Switch közönsége hogyan fogadja majd ezt a fajta RPG stílust, az már egy másik kérdés, ahogy az is, hogy készül-e majd angol nyelvű lokalizáció.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)