Jump to content

Bemutatkozott a God’s Trigger

2017. 08. 23. 16:10

Felülnézetes one shoot, one kill vérfürdő angyali és démoni közreműködéssel. A God’s Trigger úgy néz ki, mint egy Tarantino film madártávlatból, de itt egyedül csak rajtunk múlik, hogy milyen gyorsan írjuk ki a szereplőket.

A One More Level fejlesztőcsapat God’s Trigger című játékát nem kell sokat nézegetni, hogy rájöjjünk, a Hotline Miami ihlette. Ezt egyébként a srácok nem is rejtik véka alá, de a játékmeneten azért csavartak egy picit. A God’s Trigger minden jót kölcsönöz a példaképétől. A pixel art stílusba csomagolt pörgős játékmenetet a hozzá mesterien eltalált zenei aláfestéssel  most is megkapjuk, csak éppen 2 fős co-op játékként. A történet szerint az apokalipszis négy lovasával és az ő minionjaikkal akasztunk bajuszt egy Harry nevű angyal és egy Judy nevű démon bőrébe bújva. A videót elnézve látványos vérontásban nem lesz hiány.  

A God's Trigger egyébként nem mai csirke. Még 2015-ben hallhattunk róla elöszőr, de csak most helyezte újra előtérbe a Techland kiadó. A játék várhatóan 2018 elején érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

(Forrás: eurogamer.net Kép forrása: eurogamer.net)