Jump to content

Egyjátékos kampányt kap a World of Tanks

2017. 08. 18. 10:24

Augusztus 22-től PvE tartalommal bővül a legendás free-to-play harckocsi szimulátor, a World of Tanks konzolos kiadása. Indul a War Stories, de lesz néhány csavar a dologban.

A War Stories lesz a WoT egyedül, illetve kooperatív módon játszható kampánya, de sajnos az így érkező PvE tartalmakat, csak apránként és csak konzolra, epizodikus formában fogjuk megkapni. Augusztus 22-től kerül ez az újdonság a játékba, kezdetnek két fejezettel, de ez is igazából egy. Az első fejezet ugyanis inkább egy amolyan kiképzésként fogható fel. A találó nevű Brothers in Armor egy bevezető epizód lesz az egyjátékos módhoz. A Flashpoint Berlin ezzel szemben már bele is dob minket az akcióba. Itt a Szovjetek berlini blokkádja körül forog majd a történet, illetve a Brit katonák igyekeznek majd rajta keresztülverekedni magukat.

Két további fejezeten dolgoznak momentán a fejlesztők, amiről már tudni lehet. Az új fejezetek egy  Nagy Britannia elleni inváziót és egy alternatív Kubai rakétaválságot dolgoznak majd fel. Az Operation Sealion nevű kampányepizód szeptemberben, míg a Kennedy's War valamikor októberben fog megjelenni.

A WoT új kampánya augusztus 22-től válik elérhetővé Xbox 360, Xbox One, Xbox One S és PlayStation 4 platformokon.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: World of Tanks)