Jump to content

Diablo 3 - Már csak egy karbantartásnyira vagyunk a nekronktól

2017. 06. 27. 18:56

Nagy nap ez a mai, minden hithű nekromanta számára. A Diablo 3 legújabb expanziójával, a Rise of The Necromancerrel visszatér a Diablo világába a holtak reanimálásval harcoló karakterosztály.

Talán már senkinek se kell bemutatni a Blizzardot, aki otthon van a videojátékok világában. Tudjuk, hogy valahogy minden arannyá válik, amihez hozzányúlnak és hogy ennek az aranynak aztán el is kérik az árát. Nem lesz ez másként a Diablo 3 legújabb expanziójával sem. Akik abban reménykedtek, hogy ez majd egy ingyenes valami lesz, azoknak megint csak a szemöldökráncolás jutott. Bizony igenis elő kell majd kapni azokat a bankkártyákat és kicsengetni úgy 15 ropógos dollárt, ha hozzá szeretnénk férni a Rise of the Necromancer finomságaihoz.

A Diablo univerzumban utoljára a Diablo 2-ben találkozhattunk nekromanta karakterekkel. A Diablo 3 sok tekintetben egy teljesen más játék, mint elődje, de mégis azt reméljük, hogy a Rise of the Necromancer nekromantája kicsit enged majd a nosztalgiának. A jó hír az, hogy a Diablo 3-as nekrot a keményebb fajtából faragták. Több féle játékstílusban is játszható lesz, így rajtunk áll majd, hogy mennyire akarunk az idézet lényeinkre és mennyire a saját támadó és védekező képességeinkre hagyatkozni.

Az új kiegészítőn és a nekro karaktereken kívül jön  2.6.0-ás patch benne minden földi jóval. Új achievementek, challengek, felfedezésre váró területek na és persze legendás felszerelésekkel készültek nekünk a fejlesztők, szóval unatkozni, azt nem fogunk.

A Diablo III: Rise of the Necromancer DLC 2017. június 27-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Elvileg már kapható a Blizzard áruházában is, bár mi még ott nem látjuk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)