Jump to content

Nem lesz olcsó, ha mindent meg szeretnénk szerezni az Overwatch évfordulós eventjén

2017. 05. 27. 12:40

Most aztán senki se panaszkodhat azon, hogy nincs mit csinálni Overwatch-ban. A játék megjelenésének évfordulójára olyan eventet rittyentett össze a Blizzard, hogy fel kell kötnünk a gatyát, ha az összes cuccot meg szeretnénk belőle szerezni.

Az Overwatch tökéletesen játszható anélkül is, hogy akár egy fikarcnyi érdeklődést is tanúsítanánk a hősökhöz kiadott kozmetikai felszerelések iránt. Merem állítani, hogy valahol, valaki a világon úgy tolja ezt a játékot minden nap, hogy még egy darab loot boxot se nyitott ki (de ha nem akkor itt egy új challenge, go for it). Ugyanakkor a játékosok többsége azért arra törekszik, hogy minél több, szebb és értékesebb cuccot szerezzen be a hősökhöz, még akkor is, ha egyszerre úgy se lehet rájuk aggatni az összest. Különösen így van ez, ha a vérünkben van, hogy presztízskérdést csináljunk a lomok gyűjtögetéséből. Ebben az esetben tuti rá fog cuppanni az agyunk, hogy az utolsó utáni voice line fel legyen oldva a játékban. Alapból nincs is ezzel semmi baj, főleg ha Fortuna kegyeltjei vagyunk és szinte mindig olyan dolgokat dobál nekünk a dobozokból az RNG istenség, amikre vágyunk is. Azért a gyűjtögetési szenvedélyünk kielégítését most rendesen megnehezítette a Blizzard, mert az Anniversary eventtel rengeteg új és drága cuccot tettek be, aminek a feloldása nem olcsó mulatság, dobozokból meg még akkor is nagy falat, ha tényleg a szerencse kegyeltjei vagyunk.

Az Overwatch Reddit fórumán utána is számoltak, hogy egész pontosan 56475 kreditbe fájna, hogy mindent megszerezzünk. Ez a szám alapból nem hangzik kevésnek, hát ha még hozzátesszük, hogy mondjuk a Year of the Rooster eventnél 37050 kredit is elegendő volt. 60 kreditet a legtöbben az egész eddigi Overwatch pályafutásuk alatt se tettek félre, még akkor se, ha eddig nem költöttek semmire. Feltételezve, hogy 0-ról indulunk az Uprising event után, napi 1380 kreditet kéne összeszedni ahhoz, hogy az Anniversary event végére meglegyen a kellő összeg.

A jó hír az, hogy azért nem kell mindent pontokból megvenni. A szintlépések után kapott ládákból legalább egy eventes cucc mindig esik, illetve valódi pénzért is vásárolhatunk magunknak pár extra loot boxot, de ezzel jobb ha megvárjuk az esemény utolsó napjait.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)