Jump to content

Ingyen Dungeons 2-vel csábít a Humble tavaszi vásárja

2017. 05. 13. 13:06

Beköszöntött a tavasz! – legalábbis a Humble áruház oldalán megjelenő több száz akciós játék tekintetében. Ha pedig valakit az alacsony árak se fognak meg, akkor talán majd egy ingyen játék megteszi.

A Realmforge Studios dungeon menedzselős szimulátorát tehetjük fel ingyen és bérmentve a Steam játékkönyvtárunk polcára, ha a következő néhány órában (május 13. 19:00-ig) ellátogatunk a Humble áruház oldalára és 0,0 dollárért megvásároljuk magunknak. Fontos, hogy az akció ideje előtt aktiválni kell Steam-en a kulcsokat ahhoz, hogy tényleg a miénk legyen a játék.

Az ingyen Dungeons 2 osztogatás nem céltalan. Ezzel a kis akcióval szeretné felhívni a Humble áruház a tavaszi leárazására a figyelmet. Érdemes szétnézni, akad itt sok finomság, beleértve a Bethesda, a Bandai Manco, a 2K, a Frontier és még sok más kiadó játékait.

Azért kapkodni se kell. A Humble áruház tavaszi akciója május 25-ig tart, így még bőven van időnk megfontolni a vásárlásunk, plusz azt se felejtsük, hogy tavasszal sok más oldal is indít hasonló akciókat.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)