Jump to content

Call of Duty: WWII – Vissza a múltba Activision módra

2017. 04. 23. 09:37

A Call of Duty sorozattal megjártuk a jövőt, megnéztük magunknak, szétlövöldöztük, annyira nem tetszett, hát most visszatérünk a jól bevált múltba.

A pletykák igaznak bizonyultak. Az Activision kézen ragadja a jövőbe kóricált Call of Duty sorozatot és szépen visszaráncigálja a II. világháború csatatereihez. A hivatalos bejelentés mellé elindult a játék önálló oldala is, ahol egy ketyegő számláló fogadja az odatévedő érdeklődőket. Nyugalom, nem hatástalanítandó dologról van szó. Az idő lejártával (ami 3 nap múlva lesz, helyi idő szerint 19:00-kor) élő adásban leplezik le a játékot. Hogy ez pontosan mit takar, az még kérdéses, de kis szerencsével kiderülhet, hogy a II. világháború mely időszakát célozzák meg a játékkal és még az is lehet, hogy egy megjelenési dátumot is kapunk valami jó kis CGI trailer kíséretében.

Várjuk? Ez már a sokadik Call of Duty játék, de ha csak a tavaly megjelent Infinite Warfare eladásait nézzük, akkor úgy tűnik van igény a sorozatra. Érdemes megjegyezni, hogy a Call of Duty franchise játékain 3 fő stúdió dolgozik. Ezek a Treyarch, az Infinity Ward és a Sledgehammer. A jövőbe lövöldöző Infinite Warfare például az Infinity Ward munkáját dicséri, de a WWII-t a Sledgehammer fogja összedobni. Ugyanaz a Sledgehammer, amelyik a 2014-es Call of Duty: Advanced Warfare és részben a 2011-es Modern Warfare 3 játékokat készítette. Tapasztalatuk, így bőven van. Meglátjuk, hogy mit hoznak ki a II. világháborús környezetből.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Activision)