Jump to content

Overwatch - Javították a robotok respawnját az Uprising pályán

2017. 04. 18. 10:41

Ha új event, akkor új hibák és szerverleállások. Nem volt ez másként az Overwatch Uprising eseményének indulása után se. Míg a szerver gondok most is hamar helyreálltak, addig néhány hiba kijavítására egészen mostanáig kellett várni.

Azért nem volt minden hiba olyan kellemetlen. Akik az Uprising eventet nyúzták az elmúlt napokban, azoknak biztos feltűnt, hogy a payload mozgatós rész kezdeténél az egyik csapattársuk fejvesztve elrohant, aztán robotok meg sehol. Ki lehetett játszani a robotok spawn rendszerét azzal, ha valaki a payload célját jelentő ajtó előtt ácsorgott, miközben a többiek megpusztultak az unalomtól. Nem szép. Nagyon nem szép.

A többi hiba ennél jóval bosszantóbb volt. Például az Uprisinges payload tetejéről meglehetősen félrehordtak a fegyverek. Ana, D.Va és Sombra statjai helytelenül jelentek meg az eredményeknél, Soldier 76 köpenye meg átlenget a testén, ha a push-up emotot nyomatta. Ezek mind-mind javítva lettek és már az Uprising ikont is rendesen osztogatja a rendszer. Lépjünk csak be a játékba és látni fogjuk, hogy valami új vár minket a karrier fülnél.

A javítások teljes listája most is a battle.net oldalán olvasható. Maga a pach már él, de csak PC-n. A PlayStation 4 és az Xbox One verzió csak később fog frissülni egy nagyobb patch kíséretében.

 
(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)