Jump to content

A 2017-es E3-on leplezik le az Xbox One Scorpio konzolt

2017. 04. 17. 11:49

Bár már többé-kevésbé mindent tudunk arról, hogy mi lesz a Microsoft új konzoljának a belsejében, de akad még néhány titok, amit a cég csak ez után árul el egy nagyszabású bemutatón, az E3-as rendezvényen.

Nyár közepi izzadság szagú tömeg, rengeteg új játék és a következő generációs játék doboz, amire minden Xbox rajongó vár. Többek között ezekre számíthatunk a 2017-es E3 alkalmával, ha a Microsoft placca körül ólálkodunk. Már néhány dolgot tudni vélhetünk a bemutatóval kapcsolatosan, illetve a konzol specifikációja se titok többé, mégis maradt néhány fontos részlet, amire eddig nem tértünk ki.

Ilyen például, hogy az Xbox One Scorpio marad-e a konzol végleges neve vagy ez csak a projekté? Hogyan fog kinézni a végleges termék külső dizájnja? Mennyiért fogja árulni a Microsoft, hogy versenyképes legyen a produktum? Mi a konzol piacra dobásának tervezett dátuma és milyen játékok kíséretében fog érkezni?

Sokan úgy gondolták, hogy ezeket az égető kérdéseket a Microsoft egy pre-E3 eventen fogja megválaszolni, de ez kérdéses maradt sokáig. Most viszont Phil Spencer tiszta vizet öntött az Xboxos bögrébe. Egy blogbejegyzésben megerősítette, hogy minden újdonságot az E3 alatt fognak leleplezni. Ez azt jelenti, hogy nem lesz külön Microsoft rendezvény az E3 előtt.

Lesz viszont E3-as Microsoft sajtókonferencia, ami egy nappal korábban kerül megtartásra az idén. A műsor Június 11-én, vasárnap startol el.

Kétségtelen, hogy minden szempár a Microsoft próbálkozását fogja lesni, ahogy megkísérli igazolni egy új Xbox One létjogosultságát.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)