Jump to content

Nintendo Switch – Neon sárga lesz az egyik új Joy-Con szín

2017. 04. 13. 16:13

A Nintendo egy csomó bejelentéssel élt a minap tartott Nintendo Direct-en, de ne veszítsük szem elől a lényegtelen apróságok között a legfontosabb hírt: Jönnek a neon sárga vezérlők.

A Japán vállalat számos kiegészítőt jelentett be a Nintendo Switch konzolhoz a tegnap tartott eseményén. A jó hír, hogy májustól lesznek külön kapható alkatrészek. A rossz hír, hogy nem lesznek olcsók. Például egy tápkábel a dokkolóhoz 30 dollárt fog megnyamnyogni a számlánkról. Felröppent olyan ajánlat is, hogy „extended life”, ez valószínűleg jobb akkumulátorokat fog takarni, de még nem osztott meg részleteket ezzel kapcsolatosan a Nintendo.

A praktikus tételek mellett az esztétika is helyet kapott, már ha annak vesszük, hogy bejelentettek kék, piros és neon sárga Joy-Con változatokat. Mondjuk a beszerzésükre várni kell június 16-ig. Addig is tegyünk félre úgy 80 dollárt + szállítási díjat.

Június 16-ot egyébként is érdemes lesz várni a Switch rajongóknak. Ekkor jelenik meg ugyanis az Arms nevű verekedős Switch exkluzív.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)