Jump to content

Overwatch – Jeff Kaplan ismét megnevetetett minket

2017. 04. 08. 14:35

Jeff Kaplan amilyen lenyűgöző összefoglalókat tud adni az Overwatch fejlesztésével kapcsolatosan, néha olyan mesteri módon tér ki egy-egy kérdés elől. Ez nem újdonság, viszont látni és hallani az egy külön élmény.

Van valami kifinomult szépség és pimaszság abban, ahogy Jeff Kaplan lecsapott egy Terry Crew és a Doomfist nevű új hős kapcsán feltett kérdést. Az már kezdetektől fogva nem titok, hogy a játék történetének egyre fejlődő sztorijában nagy szerepet fog játszani Doomfist, de eddig még a játékban nem volt hozzá szerencsénk. Aztán nemrég mindenki izgatott lett, amikor felmerült, hogy esetleg Terry Crew adhatná hangját ehhez a karakterhez.

Ebből a Blizzard nem erősített, de nem is cáfolt meg semmit, bár a rajongók azóta is szeretnének kicsikarni valami válaszféleséget a fejlesztőktől, köztük a jó öreg Jeff Kaplantól. Csak hát ő se ma jött ám a falvédőről, és mint lent a videóban látni és hallani fogjuk, a szépen elővezetet kérdés elől olyan egyszerűen és nagyszerűen tért ki, hogy azon mi csak kacagni tudtunk.

A felvétel a BAFTA díjátadón készült, ahol az Overwatch a legjobb többjátékos játéknak járó díjat nyerte el.

Ezen a ponton nem tudni semmit, se Doomfist várható érkezéséről, se arról, hogy ki lesz a hangja, de azért nekünk sikerült feldobni a napunkat. Köszi Jeff!

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)