Jump to content

Idén se maradunk Overwatch World Cup nélkül

2017. 03. 31. 10:40

A Blizzard bejelentette, hogy a tavalyi évhez hasonlóan 2017-ben is megrendezésre kerül az Overwatch World Cup, ahol minden nemzet legjobbjai küzdenek majd meg egymással.

Az idén is lesz Overwatch World Cup, de a tavalyinál sokkal grandiózusabb megvalósításban. A második alkalommal megrendezett világkupába most több játékost hívnak meg, több országból, hogy több játékot adjanak, amiből végeredményében nagyobb bulit hoznak ki a Blizzardosok.

Az idén is november környékére várható a döntök lebonyolítása, de addig még hosszú utat kell bejárni a csatába induló versenyzőknek. Momentán egy 50-es ranglistán követhetjük az egyes nemzetek 100 legjobb játékosának skill rating átlagát. Az ezen a listán szereplő legjobb 32 ország csapata indulhat majd meg a világbajnoki címért. Momentán nekünk, magyaroknak is jó esélyünk van bekerülni a legjobb 32 közé, ehhez csak egy „picit” kéne javítani az eredményünkön.

Jelenleg Magyarország a 34. ezen a listán 3792 SR-el. Ez azt jelenti, hogy legalább két helyet kéne előrébb kerülnünk és megelőznünk a 3803 SR-el rendelkező Egyesült Arab Emirátusokat, hogy képviseltethessük magunkat a második Overwatch világbajnokságon.

A kvalifikációs szakasz 25 nap múlva zárul le. Hajrá fiúk/lányok! Húzzunk bele, hogy április végén ott lehessünk a top 32-ben.

Az Overwatch WorldCup döntőjének idén is a BlizzCon rendezvény ad majd otthont, ahol a legjobb 8 csapat küzdelmét tekinthetik majd meg élőben a szerencsések.

(Forrás: playoverwatch.com Kép forrása: playoverwatch.com)