Jump to content

700 dollárba vagy 2 és fél évbe kerül mindent feloldani a For Honor-ban

2017. 03. 26. 10:00

A For Honor játékosok osztottak, szoroztak és nagyon nem elégedettek azzal a végeredménnyel, amit kaptak. Rengeteg játékos hagyta ott a virtuális csatatereket a megjelenést követő két hétben.

A For Honor februári megjelenése figyelemreméltóra sikeredett, de aztán el is indultak a lejtőn. A P2P problémák és a csalók megjelenése, a masszív bugkihasználás és az AFK farmerek elszaporodása a játékosok számának jelentős csökkenéséhez vezetett. Két héttel a játék megjelenése után a Steamen játszok 50%-kát vesztette el a For Honor.

A dolgok nem állnak valami fényesen a szamurájok, vikingek és lovagok földjén és most a dolgok még tovább romlanak. A bystander007 nevű Reddit felhasználó mutatott rá, hogy milyen fájdalmas árat is kell annak fizetnie, aki mindent kiszeretne unlockolni a játék 12 hőséhez. Számításai szerint 91 500 steel (játékon belüli fizetőeszköz) összeszedésére lenne szükség karakterenként. Ez 12-vel felszorozva 1 098 000, ami hozzávetőleg 7,32x100 dolláros steel csomag.  Magyarán 732 dollárt kellene rákölteni a játékra, hogy mindent megszerezzünk és akkor még nem vettük az esetleges DLC-ket.

Persze megtehetjük, hogy nem költünk a játékra valós pénzt, inkább kifarmoljuk játékkal. Erre az esetre is végzett nekünk egy kis előzetes kalkulációt bystander007. Ezek szerint egy átlagos játékos, aki napi 1-2 órát játszik 5-7 napon át gyakorlatilag soha nem fogja elérni ezt a célt. Szerinte a feladatok és a meccsek teljesítésével jó esetben durván napi 1200 steel gyűjthető össze. Ezzel egy casual játékosnak 915 napig tartana mire mindent kivásárol steelből. Ez megközelítőleg 2 és fél év. Kissé lehangoló gondolat.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)