Jump to content

Játszva szerezhetünk Razer cuccokat a Razer Cortex-el

2017. 03. 25. 10:00

Overwatch, League of Legends, Paladins, Dota 2, CS:GO. Ha ezeket a játékokat játszod a Razer új kezdeményezésén keresztül, akkor értékes termékekkel fogják jutalmazni a kitartó „munkádat”.

A Razer nem rég indította el különleges programját, aminek keretein belül zSilver valutát gyűjthetünk be a fenti játékokban eltöltött perceink után. Márpedig zSilver-t nagyon jó gyűjtögetni, mert a Razer zVault nevű oldalán értékes Razer jutalmakat vásárolhatunk a frissen szerzett virtuális valutánkért. Ehhez nem is lesz másra szükségünk, mint a Razer Cortex nevű programjára és merészen sok szabadidő rituális feláldozására a gamelés oltárán.  Jelenleg úgy áll a dolog, hogy percenként 6 zSilvert lehet összeszedni, de naponta összesen csak 900-at. Ez azt jelenti, hogy napi 150 percet kell rááldoznunk a progira, hogy kimaxoljuk a jutalmat. Miheztartás végett a komolyabb jutalmakért lehet hogy egy évig is elékne szuszakolni, de az akció csak április 7-ig tart.

Például egy Razer Mamba Chroma egér 195 000 zSilver, de egy Kraken fejest ár 130 000 váltóért utánunk dobnak. Azért kisebb 5-10-20 dollárt biztosító kedvezmények, kuponok vásárlására is van lehetőség, amik már néhány ezer zSilverért megszerezhetők. Másrészt a kezdeti akció ideje alatt, a regisztráció után rögtön kapunk 2K zSilvert, illetve az oldalon más termékek, zGold megvásárlásából is szerezhetünk.

Igazából ez egy okosan kitalált hűségprogram megtoldva egy kis promocióval, de ha amúgy is szoktunk ezekkel az egyébként rendkívül népszerű játékokkal játszani, akkor miért ne szedhetnék össze szép lassan magunknak némi kis pluszt?

(Forrás: zvault.razerzone.com Kép forrása: zvault.razerzone.com)