Jump to content

Overwatch - Orisa még egy hétig nem lesz játszható kompetitív meccseken

2017. 03. 22. 09:45

Igen, Orisa végre elérhető, de ha azt hisszük, hogy egyből táncba is vihetjük kompetitív módba, akkor csalódottak leszünk. A fejlesztők szerint jó okuk van megváratni minket.

A Blizzard korábbi ígéretének megfelelően, az Overwatch legújabb hőse, Orisa végre debütált a live szervereken, csak nem egészen úgy, ahogy azt sokan várták. Momentán az új tank nem vethető be kompetitív meccseken még egy teljes hétig.

A fejlesztők azzal indokolták a dolgot, hogy azt szeretnék, ha mindenkinek elég ideje lenne megismerkedni casual módban az új hőssel és annak képességeivel. Ennek, ha belegondolunk azért van értelme. Akik PTR-en játszanak, azok komoly előnyre tehetnének szert a kompetitív meccseken és nem pusztán az új hős kiválasztásával, de azzal is, hogy már volt alkalmuk kitapasztalni mi a jó ellene. Márpedig a Blizzard sokszor kifejtette, hogy nem szeretné, ha a PTR-en játszó játékosok előnyt élveznének a live szervereken játszókkal szemben. Ez az egy hetes türelmi időszak valamelyest segít kiegyenlíteni az esélyeket. Nem lesz olyan meglepetés, mint az átdolgozott Bastion volt.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)