Jump to content

Ajándék StarCraft 2-t osztogat a Blizzard

2017. 01. 24. 12:16

Jelentkeztél be mostanában a Battle.net fiókodba? Pedig érdemes lehet ránézni, mert könnyen lehet, hogy egy példány StarCraft 2 vár rád teljesen ingyen.

Jelentős számú játékos számolt be arról, hogy a StarCraft 2 csak úgy feltűnt a Battle.net könyvtárukban anélkül, hogy megvásárolták volna a játékot.

Az ajándék közvetlen a Blizzardtól érkezett egy üzenettel együtt, miszerint kaptak egy ingyenes játékot. A játék jelen esetben a StarCraft 2 első expanzióját, a Wings of Liberty-t takarja.

A jelek szerint nincs semmi kifejezett kritériuma, hogy ki kapja meg az ajándékot és ki nem, azt leszámítva, hogy korábbról ne birtokoljuk a kiegészítőt. Néhányan úgy gondolják, hogy a trial verzió kipróbálásához köthető, de erre nincs semmi bizonyíték.

A Blizzard hivatalosan nem jelentette be a lépést, de valószínűtlen, hogy egy hiba okozná. A legvalószínűbb eshetőség, hogy a stúdió szép lassan teljesen ingyenessé teszi a Wings of Liberty-t, ahogy azt már a régi World of Warcraft kiegészítőknél megszokhattuk.

A Wings of Liberty 7 éve boldogít minket, ingyenessé tenni egy remek alkalom lehet néhány játékos becsábítására.

Még a Blizzard meg nem erősíti a dolgot, addig se árt, ha rálesünk a Battle.net app-ra hátha a szerencsések közé kerültünk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)