Jump to content

3 órányi ingyen Watch Dogs 2 vár minket

2017. 01. 19. 14:30

Az Ubisoft egy meglepő és egyben szokatlan lépésre szánta el magát, aminek eredményeként egy 3 órás ingyenes próbalehetőséget jelentett be a konzolosoknak, a szinte vadonatúj Watch Dogs 2 játékából.

A PlayStation 4 tulajdonosok akár már ma is áthackerkedhetik magukat a Watch Dogs 2 hatalmas világán, még azelőtt, hogy a trial verzió január 24-én elérné az Xbox One játékosokat. PC gamerek viszont nem számíthatnak ilyen luxusra, ők most kimaradnak a buliból.

A kiterjesztett demó keretein belül a játékosok épp úgy megtapasztalhatják a szóló küldetések széles választékát, mint ahogy a játék három különböző online játékmódját: a Hacking Invasiont, a Bounty Huntert és a két játékos co-op módot.

Miközben az előzetes demók megjelentetése bevett szokás nagy kiadók játékainál, addig trialt kiadni frissen megjelent játékokhoz gyakorlatilag hallatlan dolog. A Watch Dogs 2 épp csak felkerült az üzletek polcaira és az Ubisoft már ilyen módszerekhez folyamodva próbál új játékosokat a játékba csalogatni?

Sajnos az értékesítési statisztikák szerint a játék zuhanórepülésbe kezdet a megjelenése után. Úgy tűnik az Ubisoft nem igazán tudta úgy megragadni a közönséget a játékával, ahogy azt szerette volna.

Nem csak a francia kiadó volt az egyetlen, akit tavaly hatalmas csalódás ért. A legújabb Call of Duty se aratott olyan osztatlan sikert, ahogy azt az Activision remélhette, mert ők is adtak egy 5 napos tesztlehetőséget az előző hónapban.

Mindenesetre, ha 3 órányi ingyen open world játékot keresünk, akkor azért messze nem a Watch Dogs 2 a legrosszabb választás.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: engadget.com)