Jump to content

Beborult az Evolve fejlesztése

2016. 10. 28. 14:30

Már azt hittük megmenekült a Turtle Rock 4v1 shootere, az Evolve, de minden jel szerint a free-to-play modellre való áttérés se hozta meg az elvárt mértékű sikert.

Hiába lett a free-to-play üzemmódba kapcsolt Evolve, a Steam 11. legjátszottabb játéka egy rövid időre, sajnos a fejlesztő Turtle Rock csapata mostanra mégis kénytelen volt bejelenteni, hogy leállnak a játék fejlesztésével. Bár arról nem eset szó, hogy maga a játék leállna, de nem fog már hozzá újabb frissítés vagy tartalom érkezni a fejlesztőktől. Bár arra van egy halvány esély, hogy ha a kiadó 2K esetleg lát még fantáziát a címben, akkor másik csapat viheti tovább a fejlesztéseket, de erre nem sok esélyt látunk momentán.

Az újszerű játékoknak mint az Evolve mindig megvan a maga kockázata, de ennek ellenére is szomorú látni, hogy miután a Turtle Rock 5 és fél évet dolgozott a projekten, most így kénytelenek leállni. Reméljük hamarosan jobb hírek kapcsán írhatunk a csapatról és nem adják fel a játékfejlesztés iránti szenvedélyüket.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)