Jump to content

Te hány Steam játékkal a játékkönyvtáradban lennél elégedett?

2016. 07. 01. 15:00

A célok fontosak az életben. Ha például te akarsz lenni a legmagasabb szintű Steam felhasználó, akkor három dologra lesz szükséged hozzá.

Az első nagyon egyszerű. Nem szabad feladni, ki kell tartani az elhatározásod mellett még akkor is ha mindenki bolondnak néz érte. Ez a legtöbb dologgal így van, de a következő kettő se fog meglepni. A második egy rakás pénz, amin felvásárlod úgy a Steam összes játékának legalább a felét. A harmadik pedig rengeteg idő. Szóval idővel, pénzel és kitartással te lehetsz a legmagasabb szintű Steam fiók tulajdonosa, persze csak ha legyűröd azt a srácot, aki már ezt mostanra megtette.

A PalmDesert nevű Steam felhasználó nem mond semmit az átlag embernek, de azok között a Steamesek között, akik megszállottan szintezik a fiókjukat ő király. PalmDesert túl van az 1000-es szinten mostanra és a számok már rég kicsúsztak a szintet jelző karikából.

A játékkönyvtárában momentán 5029 játék és 3372 DLC csücsül, amikor a Steam teljes kollekciója 7481 játékból és kiegészítőből áll. Szép kis gyűjtemény.

A cikk írásának pillanatában PalmDesert fiókja 1049-es szintű és a Rocksmith 2014 a kedvenc játéka 569 órányi játékidővel. A legjátszottabb játéka pedig a Left for Dead 2 943 órával.

Ki tudna egyáltalán versenyezni vele?

(Forrás: vg247.com)