Jump to content

Fallout 4 hivatalos módtámogatást kap PC-re

2016. 04. 30. 10:00

Már a Fallout 4 megjelenése előtt lelkesen kihangsúlyozta a Bethesda, hogy poszt-apokaliptikus játéksorozatának legújabb része támogatni fogja a módolást.

Még februárban megígérték a fejlesztők, hogy a PC-s támogatás valamikor áprilisban fog érkezni és most annak rendje és módja szerint teljesítik is, amit vállaltak. Az első játékmódoló eszköz a Creation Kit. A Bethesda azt is kihangsúlyozta, hogy a Creation Kit ugyan az, amivel az alapjátékot készítették. Ha valami hiányzik nekünk a Fallout 4-ből, egy fegyver vagy bármi akkor ezzel a programmal elkészíthetjük.

A Bethesda.net oldalra feltölthetjük az általunk készített módot, hogy megosszuk más játékosokkal, akik ezek után a játék menüjéből is hozzátudnak férni, így még csak el se kell hagyni hozzá a játékot.

Ahhoz, hogy engedélyezzük, tennünk kell néhány lépést. Először is be kell jelentkeznünk Steambe és utána a játékaink között megkeresni a Fallout 4-et. Ha ez megvan, akkor kattintsunk rá egy jobbgombosat és menjünk bele a tulajdonságok menüpontba, ahol válasszuk ki a „béták” fület és a legördülő menüből válasszuk ki az 1.5-ös bétát.

Ha konzol tulajdonosok vagyunk, akkor ugyanerre a támogatásra Xbox One-on májusban, PlayStation 4-en pedig júniusban lehet csak számítani.

(Forrás: engadget.com)