Jump to content

Egy játék, amit nem szabad kihagyni: Tales from the Borderlands

2016. 04. 27. 13:00

Borderlands rajongó vagy? Esetleg pont, hogy megveted őket? A Tales from the Borderlands mindkét tábor számára okozhat meglepetést.

Beszélgessünk spoilermentesen a játékról egy picit. A Tales from the Borderlands egy Telltale kalandsorozat a Gearbox univerzumában. Ezzel mindent el is mondtunk a játékról azoknak, akik már játszottak Telltale játékkal és Pandora világa sem idegen nekik. De, hogy mindenkinek érthető legyen: a Borderlands játékok bár hihetetlen jó és terjedelmes sztorival rendelkeznek (elmebeteg pszichopatákkal van teli a játék világa, akik mind az életünkre törnek, de ezt valahogy mégis vicces és szórakoztató módon), mégis valahogy sikerült ezt olyan látványos akciókkal kombinálni, hogy akit pont nem érdekel a történetes dolog az is tökéletesen élvezni tudja őket.

Valahol a Borderlands 2 után, de ugyan ebben a pörgős, elmeroggyant világban kell szárnyra a Tales from the Borderlands története, csak Telltale módiban. Ez utóbbi azt jelenti, hogy, akik nem igazán a történetvezetés miatt kedvelték meg a Borderlands sorozatot, azok talán annyira nem fogják élvezni, hogy gyakorlatilag egy interaktív filmet kapnak játékul. Cserébe viszont egy nagyon jó kis történetbe bonyolódhatunk bele a megszokott Telltale minőségben. Ha a The Wolf Among Us kedvükre való volt, akkor ezt a játékot imádni fogjuk, függetlenül attól, hogy szerettük-e a korábbi Borderlands játékokat vagy sem.

Az alábbi videó egy kis ízelítővel szolgálhat, hogy mire is kell számítanunk:

(Forrás: vg247.com)