Jump to content

A neved fellövik a sztratoszférába, ha előrendeled a Stellaris játékot

2016. 04. 16. 10:00

A Paradox Development Studio tisztességesen ellát minket mindenféle extrával, ha előrendeljük a közelgő sci-fi stratégiájukat.

Cosmetic DLC, csengőhang, egy fórum avatár és a neved felkerül a sztratoszférába. Ezt mind megkapod, ha előrendeled a Stellaris névre keresztelt sci-fi stratégiáját a Paradoxnak.

Creatures of the Void (Cosmetic DLC)

További 5 idegen fajt ad a játékhoz, ami kizárólag azoknak lesz elérhető, akik előrendelték a játékot. Ezek a sötét, félelmetes teremtmények a közösség javaslatai alapján jöttek létre: Hydra/Xenomorph, Evil Porcupine, Dinosaur Bird, Shadowy Anthropoid és a Fungoid Infected Mammalian.

Blorg Forum Avatar: Legyél te is a Blorgok hivatalos űrbarátja.

Csengőhangok és Üzenet jelzések

Előrendelőként megkapjuk az Andreas Waldetoft által komponált Stellaris csengőhangot, hogy a teret és időt átszelő üzeneteket fogadhassunk. Továbbá 5 hangeffektet is kapunk, amit beállíthatunk, hogy szöveges üzeneteknél riasszon.

Küld ki a neved (majdnem) a világűrbe

A Paradox csapata szó szerint azt ígéri, hogy feljutatja a neved a sztratoszférába, egy meteorológiai ballon segítségével és mindezt le is filmezik. Egy nap az idegenek, majd megtalálhatják és tudni fogják, hogy te megpróbáltad felvenni velük a kapcsolatot. Ehhez szükségünk lesz egy Paradox fiókra összekapcsolva a Steam fiókunkkal, és hogy megadjuk a nevünk még június előtt.

Az összes előrendeléshez járó bonuszt megkapjuk a játék május 9-én történő megjelenésével együtt, kivéve a Creatures of the Void DLC-t, ami még készülőben van.

(Forrás: vg247.com)