Jump to content

Csak 299 dollár lesz az Xbox One a Microsoft nagy tavaszi akciójával

2016. 03. 20. 13:00

Ha kimaradtunk a tavaly őszi Xbox One akcióból, akkor most kapunk egy második esélyt. Március 20-ával indul a Microsoft őrületes tavaszi Xbox kiárusítása.

Nem csak a konzol árát, de minden más komolyabb Xbox One csomagét is kedvezőbbé varázsolja nekünk a Microsoft tavaszi akciója. Az 500GB-os ajánlat így mindössze 299 dollárt fog kóstálni az akció ideje alatt és az 1 TB-os The Division csomagért is csak 349 dollárt kell kifizetnünk. Egy tucat játék (beleértve a Halo 5-öt is) árára is kapunk 20 dolláros kedvezményt, így játékrepertoárunkat is most lehet érdemes kibővíteni néhány új kedvenccel. A hardverre vonatkozó kedvezmények elérhetősége időben limitált, így érdemes hamar lecsapni, ha nem akarunk várni a júniusi E3-ig, hogy újra lehetőségünk legyen.

De a java még csak ezután jön. Március 22-től a Microsoft eg egyhetes Xbox Store leárazást tart, ahol rengeteg játék árából 40-60%-os kedvezményt adnak. Az akcióban olyan nagy játékok is szerepelnek, mint a Fallout 4 vagy a Far Cry Primal.  A film és sorozat tartalmakra is vonatkozik, majd ez a kedvezmény.  Sőt, az Xbox One Gold tagok még további 10% kedvezményre jogosultak.

(Forrás: engadget.com)