Jump to content

Kiderült milyen játékokat kapunk a Razer OSVR fejlesztői készletéhez

2016. 03. 01. 10:00

A Razer és az OSVR szövetség már egy ideje dolgozik a saját fejlesztő-kész VR szemüvegén, de egészen eddig nem sokat árultak el arról, hogy milyen játékokkal játszhatunk a hardware eme korai verzióján.

Márpedig egy kifejezetten játékra szánt technológiánál kicsit furcsa, hogy fogalmunk sincs mit is játszhatunk, majd vele. Szerencsére nem kell aggódni, az első játékok már meg is érkeztek, amiket az OSVR Hacker Development Kit verziójával nyüstölhetünk. A legtöbb cím nem különösebben meglepő. Pont olyanok, amiket egy SteamVR-kompatibilis eszköztől várni lehet: Néhány Valve klasszikus (Half-Life 2 és Team Fortress 2), egy népszerű űrrepülős játék az Elite: Dangerous és egy versenyzős cím a Live For Speed játék személyében. Az egyetlen, ami kilóg a sorból az a Spermination shooter, ami pont olyan furcsa, mint azt a neve sugallja.

A kezdeti címek láttán nem biztos, hogy megnyugszik az, akinek kétségei támadtak, hogy vajjón jó ötlet volt-e beleugrani a 300 dolláros szemüveg megvásárlásába. Azért nem szabad elhamarkodottan ítélni. Az OSVR egészen biztosan sokkal többre lesz képes, ráadásul mire eljut a mainstream közösséghez addigra a SteamVR játékok tábora is népesebb lesz.

(Forrás: engadget.com)