Jump to content

Nyerd meg a főiskolai tandíjad egy kis Heroes of The Stormmal

2016. 01. 29. 16:00

Egy újabb alkalom adódik azoknak, akik online játékokban szerzett tapasztalatukat anyagi előnyök megszerzésére használnák. Nem kell megijedni nem a soron következő magyar oktatási reformról van szó csupán egy jó példáról arra, hogy külföldön mennyire komoly lehetőségek állnak az online játékosok előtt.

A Blizzard és az ESPN által rendezet Heroes of the Dorm verseny második alkalommal kerül megrendezésre. A verseny különlegessége, hogy különböző főiskolák csapatai csapnak össze a Blizzard MOBA-jában és az abszolút győztes csapat tagjainak a hátralévő főiskolai tandíját kifizetik, de számtalan más apróbb tárgyi és játékbeli jutalomra is számíthatnak a résztvevők. Nem kevesebb, mint 500 000 dollárra rúg a nyeremények összértéke, ami lássuk be, szép kis summa.

Jelentkezni február 19-ig lehet (szabályzat itt), ezt követően március 19-től kerülnek adásba a versenyek az ESPN3, a Twitch és a Youtube csatornáin keresztül.

2015 jó év volt az eSport alakulásának nemzetközi szinten. Rengeteg cég lát ígéretes befektetési lehetőséget ebben a szegmensben. Ezt a számtalan a Heroes of the Dorm versenyéhez hasonló rendezvény is jól jelzi, melyeket világszerte tartottak az elmúlt évben.

Az itthoni Esport is szépen alakul, nem kell feltétlen külföldre mennünk, ha Heroes of The Storm játéktehetségünkkel szeretnénk pénzt keresni. Rögtön itt van például az iPon rendezte Heroes of the Storm kupa, ahol 50 000 Ft-ot nyerhetnek a legjobbak.

(Forrás: engadget.com)