Jump to content

Idén tavasszal konzolokra is megérkezik a Prison Architect

2016. 01. 24. 16:00

Mindenki kedvenc PC-s börtönépítős, menedzselős szimulátora végre idén tavasszal berobban a konzoljátékosok világába. Az Introversion Software csapata által fejlesztett Prison Architect PC-n már tarolt. Ideje felhúzni pár börtönt PlayStation 4, Xbox One és Xbox 360 játékkonzolokkal is.

Aki nem ismerné annak röviden a Prison Architect az a játék, ahol belebújhatunk egy börtönigazgató bőrébe (bővebben pedig >>itt<< olvashat róla). Felépíthetjük és menedzselhetjük saját tervezésű börtönünket ebben a PC-n már nagy népszerűségnek örvendő szimulátorban, mely végre konzolosok számára is elérhető lesz.

A függetlenül, közösségi finanszírozásból fejlesztett Prison Architect játékot az Introversion Software csapata által végzett többéves lelkiismeretes munkának köszönhetjük. Azon kevés játékok egyike, melynek a fejlesztését valóban megérte támogatni. Ezt igazolja az is, hogy a mai napig több mint 1,5 millió példány kelt el belőle. A konzolos megjelenés minden bizonnyal megfogja duplázni az eladásokat, hiszen egy ilyen egyszerűen nagyszerű játékot egészen biztosra vehető, hogy a konzolos közönség sem fog a parlagon hagyni.

(Forrás: engadget.com)