Jump to content

Óriási Rubik kocka a Fallout 4-ben

2015. 11. 20. 10:00

Hogyan kerül egy hatalmas Rubik kocka a Fallout 4-be? Nem. Nem a fejlesztők rakták bele, hanem egy lelkes játékos építette időt és erőforrásokat nem kímélve a játékban.

Hogyan kerül egy hatalmas Rubik kocka a Fallout 4-be? Nem. Nem a fejlesztők rakták bele, hanem egy lelkes játékos építette időt és erőforrásokat nem kímélve a játékban.Hogyan kerül egy hatalmas Rubik kocka a Fallout 4-be? Nem. Nem a fejlesztők rakták bele, hanem egy lelkes játékos építette időt és erőforrásokat nem kímélve a játékban.

 

Alapvetően két fajta Fallout 4 játékossal találkozik az ember. Az egyik, aki semmi mást sem szeretne csak szétlőni néhány rosszarcú banditát, vagy bármit, ami épp szembejön. A másik feltehetően sokkal kisebb és sokkal türelmesebb játékoscsoport mely valóban létrehoz néhány hihetetlen cuccot a Fallout 4-ben. Ezek közül is magasan vezet Theowest, aki egy hatalmas lebegő Rubik kockát épített. Az óriás neon szörny 128 generátorból és 36 terminálból valamint több ezer vezetékből állt össze 25 órányi gyűjtögetés eredményeként. Ugyan valószínűleg teteje nincs a kockának ezért kérdéses, hogy kirakható-e, de az egyes oldalak színeit képes változtatni.

Akármelyik játékos csoportba is tartozol a fentebb említettek közül mindenképpen érdemes megállni egy percre és megcsodálni a komplexitását ennek a remekműnek mielőtt nekivágunk fenéken billenteni pár banditát.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József