Jump to content

Jövő héten indul az európai Overwatch zárt béta

2015. 10. 23. 16:00

A Blizzard végre nem csak amerikai gamertársainknak tartogatja a jó híreket. Nemsokára a külföldi kezdéssel egyszerre nálunk, Európába is elérhetővé válik az Overwatch zárt bétatesztelése.

A fejlesztők bejelentése szerint Európában és Amerikában is egyszerre veszi kezdetét a móka október 27-én, melyre a Blizzard már szorgosan küldi kifele a meghívókat. Ha a jelentkezéssel kapcsolatban kicsit későn gondoltad meg magadat, még mindig pótolhatod a mulasztásodat ezen a linken keresztül.

Ahogy az amerikai publikus tesztelés bejelentésénél is hangsúlyozta a Blizzard, elsősorban a gameplay egyensúlyára kíváncsiak, ám a szerverek stressztesztje is folyamatosan zajlik majd. A nyitott béta résztvevői két csoportra osztva játszhatnak különböző időbeosztásokban teszthétvégéken, míg a csoportok létszámát és a tesztperiódusokat fokozatosan bővítik.

A nyitott béta hétvégék eleinte limitált időszakokat jelentenek, melyek párhuzamosan futnak a zárt teszteléssel. A hétvégi kipróbálás során főként a hardver és a technológia tesztelése lesz középpontban, így a hősok, térképek és játékmódok száma korlátozva lesz.

Az Overwatch bétája csak Windows-on lesz elérhető, míg a Battle.net asztali alkalmazás installálása szintén szükséges. További információkért ajánljuk a Battle.net hivatalos tájékoztatóját.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra