Jump to content

PewDiePie válaszol a gyűlölködőknek

2015. 07. 09. 14:00

Korábban beszámoltunk róla, hogy Felix Kjellberg avagy ismertebb nevén PewDiePie rengeteget keresett tavaly. Cége a PewDiePie Productions 7 millió dolláros jövedelemmel zárta az évet, melynek legfőbb forrása Kjellberg YouTube videóiból származott. Ez nem kevés gyűlölködő, negatív kommentet vonzott.

PewDiePie videóinak nagy részében számítógépes játékokat próbál ki és veszi fel saját kissé bugyuta reakcióit. Kjellberg csatornája hihetetlenül népszerű: 37,7 millió követője van és összesen 9 milliárd alkalommal játszották le videóit a YouTube-on. Bevételeinek forrása főként reklámokból tevődik össze, így a tekintélyes nézettség miatt lett ilyen magas a tavalyi szám.

Kjellberg hatalmas keresetének híre azonban sokakat felháborított, így több dühös, alig palástoltan irigy és gyűlölködő kommentet kapott PewDiePie tevékenysége. Kjellberg az alábbi videóban ezekre válaszol, mesél egy kicsit korábbi életéről, melynek során egy hot dog stand árusa és egyetemista is volt többek közt és arról is beszél, hogy nem elsősorban a pénzért csinálja a videókat, hanem mert imádja a munkáját.

Nézd meg, mi a mondanivalója Kjellbergnek a legfurcsább és leggonoszabb kommenteket olvasva:

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra