Jump to content

Az Amazon fejlesztőket keres első PC játékához

2015. 06. 07. 12:00

Az Amazon ambíciói a játékiparban egy kicsikét túlmutatnak a mobilos színtéren és szeretnék elérni a komolyabb hardvereket. Ennek érdekében a cég, máris keresi a rátermett legénységet, akik megvalósítanák az első Amazon PC játékot, melyhez a munkalehetőségről a Gamasutra oldala adott hírt.

Ahogy a Polygon megjegyezte, a stúdió máris olyan neveket mondhat magáénak, mint a Portal készítői közül Kim Swift és a korábbi Ubisoft fejlesztő Clint Hocking (Far Cry 2), ám a felsorolt pozíciók közt még keresnek néhány designert, mely állásokra olyan önéletrajzok érkeztek, ahol a Halo, a Half-Life 2 és a The Last of Us szerepelnek referenciaként.

Mit jelent ez a jövőre nézve? Nos nehéz megmondani azon kívül, hogy az Amazon szeretné bővíteni a profilját a Fire TV és az iOS játékokon túlra. A cég máris szerzett magának néhány nagyon komoly múlttal rendelkező csapattagot, beleértve ezek közé az utolsó Killer Instinct és Double Helix fejlesztőjét és néhány az üzleti oldalról jelentékeny figurát. Sőt minden valószínűség szerint Jeff Bezos is jót tesz majd a bevételeknek, így ha ez a trend folytatódik, szinte biztosak lehetünk benne, hogy valami nagy és nagyszerű készül majd.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra