Jump to content

Hearthstone: új hősök a meglévő kasztokhoz

2015. 06. 05. 14:00

Ugyan semmi nem változik a Hearthstone játékosai számára elérhető klasszok tekintetében, mégis akinek ahhoz támad kedve, hogy egy az alaptól eltérő hős arcát válassza, annak hamarosan 10 dollár fejében megadatik a lehetőség.

A Hearthstone fejlesztője, a Blizzard egy új DLC típus bemutatásra készül a játékhoz, melyet New Heroes néven jelentett be (Új Hősök).

A 10 dolláros áron kínált pakkok egy új hőst tesznek számodra elérhetővé egy már létező karaktertípushoz (Mage, Warrior stb.), ám nem érkezik új klassz. Egy New Hero beszerzése abszolút nem befoláysolja a játék menetét, ugyanis lényegében egyenértékű a más játékokban vásárolható kinézetekkel a Battle.net posztja szerint.

A tisztán kozmetikai változásokat tartalmazó csomag egy vadonatúj animált hősportrét, egy új hátlapot, egyedi hero power animációkat, emote-okat, szinkront, személyreszabott vizuális témát valamint új csatakezdő és befejező animációkat foglal magában.

Az első beszerezhető DLC pakk a Hearthstone boltjában Magni Bronzebearddel, Ironforge királyával érkezik. A kiadási dátum egyelőre bizonytalan, ám lejjebb már megnézheted, hogyan működik a dolog a gyakorlatban.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra